Koningsdag in Rijsbergen

Woensdag 27 april 2022 hebben we Koningsdag in Rijsbergen goed gevierd. Het Oranje Comité Rijsbergen had een Koningsjacht opgezet wat zorgde voor gezellige drukte in het dorp. Voor de kinderen tot 10 jaar was er een Vossenjacht en voor de kinderen vanaf 10 jaar een écht Jachtseizoen spel. Op het Lindekensplein stond een lekker ijsje klaar voor alle kinderen.

Om 16.00 uur begon de spectaculaire goochelshow van Janse Heijn in de Koutershof, een leuke show voor jonge en ook de oudere kinderen. Met aansluitend een kinderdisco met DJ Johan. De kinderen werden geschminkt, kregen veertjes in het haar en er zijn meer dan 150 glittertattoo’s gezet. Ondertussen genoten de ouders buiten in het zonnetje van een gezellige borrel en frietje van Ad Oostvogels. In de speciale lego- knutselruimtes zijn deze dag de mooiste creaties gemaakt.

Met een opkomst van maar liefst 200 kinderen kijken we tevreden terug op een geslaagde dag. Bedankt voor jullie komst!

Bekijk alle foto’s hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *